Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fenyőmagos lazacfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 nagyobb patkó alakú lazac szelet

őrölt bors
5 dkg vaj
4 evőkanál tisztított fenyőmag

Elkészítés:
A szeletek "lábait" fogvájóval összetűzzük nehogy a hal szétessen.Sózzuk borsozzuk és letakarva 2-3 órára behűtjük.Majd kivajazott tepsibe fektetjük és közepesen forró sütőben 15 perc alatt megsütjük.A maradék vajon a fenyőmagot megfuttatjuk és tálaláskor a sült halra szórjuk.
Körete párolt vadrizs.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Grillezett lazacfilé » Fenyőmagos bélszín nyárson » Fenyőmagos sült pisztráng » Mediterán lazacfilé
» Fenyőmagos süti » Tejszines-tökmagolajas hal » Halkocsonya másképp » Lazac spenóttal
» Zöldséges halpüréleves » Tejszínes sült halfilé » Harcsapaprikás másként » Ropogós gyömbéres hering
» Megyeri halfilé » Mexikói halsaláta » Norvég halgombóc » Chilipaprikás sügér


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.