Tutireceptek.hu fejléc

Fenyőmagos lazacfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 nagyobb patkó alakú lazac szelet

őrölt bors
5 dkg vaj
4 evőkanál tisztított fenyőmag

Elkészítés:
A szeletek "lábait" fogvájóval összetűzzük nehogy a hal szétessen.Sózzuk borsozzuk és letakarva 2-3 órára behűtjük.Majd kivajazott tepsibe fektetjük és közepesen forró sütőben 15 perc alatt megsütjük.A maradék vajon a fenyőmagot megfuttatjuk és tálaláskor a sült halra szórjuk.
Körete párolt vadrizs.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fenyőmagos süti » Grillezett lazacfilé » Fenyőmagos bélszín nyárson » Fenyőmagos sült pisztráng
» Mediterán lazacfilé » Fűszeres lazac » Vadlazac ragu » Fokhagymás süllő
» Sült tonhal sajttal » Megyeri halfilé » Apróhal sült (Samak Ma'li) » Kapros hal
» Diétás pisztráng » Kecsege magyarosan » Lazac céklakörettel » Tőkehal mustármártással


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.