Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fogasszeletek sajtmártással recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
80 dkg fogas színhús
4 adag sajtmártás
4 dkg vaj
2 evőkanál fehérbor
3 evőkanál víz vagy hal alaplé
4 evőkanál reszelt sajt
1 evőkanál zsemlemorzsa


Elkészítés:
Vékonyan kivajazott tűzálló tálba tesszük a halszeleteket, ráöntjük a fehérbort és a hal alaplét vagy a vizet. Sózzuk, borsozzuk, lefedve 4 percig pároljuk. Elkészítjük a sajtmártást, a hal fehérboros párolólevéből is adunk hozzá. A halszeletekről lecsurgatjuk a párolólét, majd bevonjuk a mártással. Tetejét megszórjuk reszelt sajttal, zsemlemorzsával, vajdarabkákat teszünk rá, majd 2-3 perc alatt ráolvasztjuk a sajtot a sütőben.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrógombóc sajtmártással » Húsgombóc sajtmártással » Körte diós sajtmártással » Csirkemell sajtmártással
» Sült karfiol sajtmártással » Pulykamell sajtmártással » Rizsgombóc sajtmártással » Húsgombócok sajtmártással
» Tortelloni sajtmártással » Tejfölös ponty » Grillezett tonhal » Ponty szolnokiasan
» Almás olajoshal saláta » Ponty Orly módra » Megyeri halfilé » Harcsa pecsenye


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.