Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás csirkecsíkok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 csirkemell
kevés olaj (1-2 ek)
fokhagymasó, vagy fokhagyma és só
fehérbors

Elkészítés:
A csirkemellet csíkokra vágjuk. Egy teflonserpenyőbe kevés olajat öntünk, és kicsit megmelegítjük. Rádobjuk a csirkemellcsíkokat, és míg a külseje megfehéredik sütjük. Ekkor rászórjuk a fokhagymasót (kicsit levet fog engedni), és még pár percig pirítjuk, és kész.

Ha fokhagymával készítjük, akkor a megpucolt fokhagymát vágjuk apróra, vagy foghagymanyomóval törjük össze, és adjuk még elején az olajhoz, de vigyázzunk, oda ne égjen!

Tanácsok:
A család nem fogyózó tagjainak zöldséges rízzsel tálaljuk, aki fogyózók meg salátával egyék.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Rekus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás cukkíni » Fokhagymás csirkemell » Fokhagymás Röfihús » Sonkás-fokhagymás tészta
» Fokhagymás csirkemáj » Fokhagymás brokkolisaláta » Fokhagymás rakott csirke » Fokhagymás sajtkrémleves
» Brokkoli fokhagymás vajban » Rokfortos csirkecsíkok » Fokhagymás tengeri halfilé » Fokhagymás pulykaragu
» Fokhagymás vaddisznótokány » Almás - fokhagymás karaj » Fokhagymás karaj II. » Fokhagymás pogácsa


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.