Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás párolt csirkecomb zöldfűszerekkel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 csirkecomb
3 ek zsír (kacsa, liba)
2 vöröshagyma
5 dkg kolozsvári szalonna
6 gerezd fokhagyma
1 dl rozébor
1 tk oregáno
1 tk bazsalikom
őrölt bors


Elkészítés:
A zsíron megpirítom a kockára vágott kolozsvári szalonnát, majd rádobom a félfőre vágott vöröshagymát és megdinsztelem rajta.
Hozzáadom fűszereket, bort, áttört fokhagymát, majd belerakom a megtisztított és félbe vágott combokat. Ha valaki nem szereti, a bőrét is eltávolíthatja, én is sokszor megteszem, most viszont rajtahagytam.
Megsózom és fedő alatt a hús puhulásáig párolom. Néha megkeverem, az elfőtt levet kevés vízzel pótolom.
A főzés vége felé már nem keverem, csak rázogatom, hogy a hús ne essen szét.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gorgonzolás csirkecomb » Fokhagymás ízesítő » Párolt-sült nyúl vadasan » Sörös párolt káposzta
» Sóágyon sült csirkecomb » Fokhagymás-mustáros tarja » Fokhagymás-gombás karfiol » Ananászos csirkecomb
» Sokadik töltött csirkecomb » Tejben sült csirkecomb » Fokhagymás sült krumpli » Töltött csirkecomb sajtal
» Nyúlsült zöldfűszerekkel » Banános csirkecombok » fokhagymás sült karaj » Fokhagymás rántott hús


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.