Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás pisztráng brokkolival recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 db kisebb pisztráng
6-8 gerezd fokhagyma

A sütéshez:
olaj
60 dkg brokkoli

Elkészítés:
A halakat tisztítsd meg,alaposan dörzsöld be sóval,fokhagymával kívül-belül.
Hagyd állni rövid ideig,majd tedd tepsibe,locsold meg kevés olajjal,és forró sütőbe téve,220 fokon 25-30 perc alatt süsd meg.Eközben a brokkolit bontsd kisebb rózsákra,és forrásban lévő sós vízben párold puhára.A megsült hal mellé tedd a brokkolirózsákat,és formázott vadrizzsel körítsd.


A receptet beküldte: o.melinda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás csülökfalatkák » Fokhagymás sült lapocka » Fokhagymas-sajtos burgonya » Fokhagymás-fűszeres lazac
» Fokhagymás tarja » Fokhagymás, tepsis csülök » Krumplifelfújt brokkolival » Fokhagymás-diós lapcsánka
» Fokhagymás főtt tészta » Fokhagymás-gombás karfiol » Fokhagymás máj » Fokhagymás-gombás spagetti
» Fokhagymás sajtkrém » Fokhagymás-kapros halfilé » Mandulás pisztráng » Fokhagymás hústekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.