Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fóliába tekert hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Egy-két kanál napraforgó- vagy olivaolaj
Filézett hal
Alufólia

Fűszerezéstől függően:
I. mediterrán jellegű
menta
kakukkfű
oregánó
szerecsendió
citrom


II. csípős
fehérbors
szerecsendió

fehérbor
gyömbér

Elkészítés:
Kb tenyér nagyságú halfilét nagyjából három-négyszerakkora alufóliára teszek. Alá két-három kanál olajat öntök. A kívánt fűszerezés szerint megszórom ízlés szerint, majd meglocsolom a borral vagy citrommal.

Az alufóliát összehajtogatom a halon, de levegősre, hogy legyen helye párolódni, ne símuljon rá a filére. Előmelegített sütőbe helyezem, 15 perc alatt kész.

Tanácsok:
Én pangasius hallal szoktam elkészíteni, mivel annak nincs szálkája.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: imola_virag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconbe tekert libamáj » Sonkába tekert sajt rántva » Burgonya fóliában » Szilvás tekert hús
» Alufóliában sült lazac » Burgonya alufóliában » Baconbe tekert krumpli » Tekert sajtos
» Baconbe tekert burgonya » Baconbe tekert fasírt » Fóliában sült zöldségek » Vegyes zöldköret fóliában
» Fóliában sült lazac » Baconbe tekert sütőtök » Fóliában sült hal » Fóliában sült csirke


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.