Tutireceptek.hu fejléc

Fóliában sült hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
csirke comb vagy s.hús, vagy s.tarja, vagy s.oldalas. Fűszersó. Paprika,paradicsom, hagyma vagy gyümölcs Ha pácolod kb. ldl. olaj, mustár, fokhagyma, pirosarany

Elkészítés:
A húst megtisztítod,lecsepegteted,megszórod fűszersóval/ezt én magam készítem:Só,bors,őrölt kömény,majoranna,bazsalikom,rozmaring, amit még gondolsz hozzá/Utánna tört fokhagymával bekenem és 1 éjszakára a hűtőbe teszem. Majd fólia zacskóba belerakom és azt teszel hozzá amit Te gondolsz/fönt már írtam, hogy miket szoktam/.Lezárod és be a sütőbe l kg.kb. l óra sülés

Tanácsok:
Ha pácolod, akkor az 1 dl. olajhoz hozzáadod a mustárt a pirosaranyat és beleforgatod a húst. Itt is l éjszakára a hűtőbe teszed. A további ugyanúgy mint az előbb. Én nagyon szeretem/A családom is/ ezt csinálni, mert nincs vele sok baj és fimon. Mielőtt kész van Ollóval kivágom a tetjét, hogy egy kicsit piruljon kb. lo perc. Vigyázz, mert a gőz kicsp ahogy kivágod. Ja, és mielőtt beteszed a sütőbe hústűvel megszurkálod kb. 8-szor különböző helyen.Jó étvágyat hozzá!


A receptet beküldte: korall44


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonya alufóliában » Alufóliában sült lazac » Aranymakréla alufóliában » Burgonya fóliában
» Alufóliában sült spárga » Fóliában sült csirke » Fóliában sült karaj » Fóliában sült zöldségek
» Vegyes zöldköret fóliában » Fóliában sült hal » Fóliában sült lazac » Sült csirke alufóliában
» Göcseji sertéspecsenye » Tyúkpörköltöm » Gombás csirke » Libanoni csirkeszárny


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.