Tutireceptek.hu fejléc

Fordított hatlapos recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
A tésztához:
50 dkg liszt,
15 dkg margarin,
12 dkg porcukor,
csipet só,
1 tojás,
3 dkg kakaó,
1 kávéskanál szódabikarbóna,
kevés tej.

A krémhez:
5 evőkanál liszt,
8 dl tej,
2 csomag vaníliás cukor,
25 dkg margarin,
25 dkg porcukor.

A tetejére: porcukor.

Elkészítés:
A tésztához való alapanyagokat jól összegyúrjuk és közepes méretű sütőlapon 6 lapot sütünk belőle.
Majd elkészítjük a krémet: az 5 evőkanál lisztet a 8 dl tejjel sűrűre felfőzzük, majd ha kihűlt hozzákeverjük a 2 csomag vaníliás cukrot, a 25 dkg margarint és a 25 dkg porcukrot, majd ezzel a krémmel töltjük meg a lapokat.
A tetejét porcukorral meghintjük.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fordított meggyes » Fordított meggyes mákos » Hatlapos » Hatlapos krémes
» Fordított ananász torta » Fordított narancstorta » Fordított piskóta » Kifordított gombás hús
» Kifordított kalács » Fordított hús » Fordított ananásztorta » Kifordított almás
» Fordított meggyes süti » Fordított almás » Meggyes Rotschild-piskóta » Apa lusta lángosa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.