Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Forralt bor (csípős ) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 li. vörösbor, 8 dkg cukor, 1 rúd fahéj, 5 szegfűszeg, 1 tk. Erős Pista, vagy egy félbevágott cseresznyepaprika.

Elkészítés:
A bort és a többi hozzávalókat felmelegítjük és kb. 5 percig forraljuk. Csészékbe öntve forrón tálaljuk.

Tanácsok:
Zsebkendőt is adjunk mellé. :)


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős spagetti » Csipős szendvics » Csípős szósz » Chilis forralt bor
» Gyümölcsös forralt bor » Csípős csirkeragu » Palacsinta forralt borban » Csípős savanyú spagetti
» Csípős csirke » Mézes-csípős csirkemell » Csípős csirke kfc-módra » Csípős töltött burgonya
» Csípős fokhagymás pecsenye » Csípős saláta másként » Csípős garnéla » Édes-csípős zöldségek


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.