Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Forralt bor gyümölcsökkel recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 db alma
2 db narancs
1 l félédes vörösbor
szegfűszeg
fahéj
néhány szem mazsola
néhány szem mandula
rum ízlés szerint

Elkészítés:
A gyümölcsöket kisebb darabokra vágjuk és a többi hozzávalóval együtt a vörösborhoz adjuk,tegyük fel melegedni, forráspontig hevítjük ,de nem forraljuk.15 percig állni hagyjuk,hogy az ízek összeérjenek.
Poharakba töltve,melegen tálaljuk!


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Forralt fűszeres cider » Palacsinta forralt borban » Fahéjkrém gyümölcsökkel » Gyümölcsös forralt bor
» Glögg (forralt bor) » Mandulás forralt bor » Forralt vörös áfonyás tea » Forralt bor I.
» Ütős forralt bor » Chilis forralt bor » Forralt bor (csípős ) » Fehér forralt bor
» Martinis eper koktél » Cocteau Cocktail » Aszaltszilva-likőr » Bodza szörpi


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.