Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Forralt fűszeres cider recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 l Cider
pár cent Calvados
fél narancs leve
4 szem szegfűszeg
1 rúd fahéj
1/4 teáskanál szerecsendió
1-2 evőkanál cukor

Elkészítés:
Az almabort, a fahéjat, a szerecsendiót és a szegfűszeget egy fazékban forrás előtti állapotig melegítjük, lassú kevergetés mellett. Ne forraljuk fel, mert az tönkreteszi az almabor aromáját!

Töltsünk 2-4 cl calvadost a poharakba, majd mindegyiket töltsük fel a meleg almabor keverékkel és forrón kínáljuk. Narancshéj vagy almahéj spirállal díszíthetjük


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tavaszi zöldfűszeres leves » Palacsinta forralt borban » Füszeres húsgombos » Zöldfűszeres sajtfalatkák
» Fűszeres zöldbab » Fűszeres sajtos sonka » Fűszeres burgonyahasábok » Fűszeres sütőtök-krémleves
» Zöldfűszeres light saláta » Fűszeres-sajtos kelbimbó » Forralt bor gyümölcsökkel » Házi fűszeres sajt
» Fűszeres csók » Fűszeres túró » Fűszeres oldalas » Fűszeres kukoricaleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.