Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

"Forró csoki" recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:

- 3 ek. karob por
- 0,5 mk. stevia por
- 1,25 l natúr magtej (mandula-, rizs-, zab-tej)
- 1/4 mk. Bourbon vanília

Elkészítés:
- Keverjük össze a karob port és a stevia port egy lábasba.
- Adjunk hozzá kb. 1dl magtejet és keverjük addig, amíg krémes állagú nem lesz.
- Az így kapott krémet fokozatosan hígítsuk fel további 1 l. magtejjel.
- Az egészet tegyük fel a tűzre és melegítsük lassú tűzön 2-3 percig, vigyázva, nehogy odaégjen.
- A végén tegyük bele a vaníliát és melegítsük a kívánt hőmérsékletre.

Tanácsok:
- Azonnal fogyasztható.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: apokrif


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ketchup Adél módra » Lasagne 2. » Chia kocka pisztáciával » Gluténmentes zabtallér
» Ropogós garnélarák » Diétás tejberizs » Köles körözött » Olyan mint a tejbegríz
» Mediterrán tészta » Zabpelyhes-almás süti » Házi cukorgyártás » Cukkinis csirkemell 2.
» Zöldség curry » Köles lepény (glutén mentes) » Mézes dió télire » Gyümölcsös batyu


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.