Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

"Forró csoki" recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:

- 3 ek. karob por
- 0,5 mk. stevia por
- 1,25 l natúr magtej (mandula-, rizs-, zab-tej)
- 1/4 mk. Bourbon vanília

Elkészítés:
- Keverjük össze a karob port és a stevia port egy lábasba.
- Adjunk hozzá kb. 1dl magtejet és keverjük addig, amíg krémes állagú nem lesz.
- Az így kapott krémet fokozatosan hígítsuk fel további 1 l. magtejjel.
- Az egészet tegyük fel a tűzre és melegítsük lassú tűzön 2-3 percig, vigyázva, nehogy odaégjen.
- A végén tegyük bele a vaníliát és melegítsük a kívánt hőmérsékletre.

Tanácsok:
- Azonnal fogyasztható.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: apokrif


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tönkölylepény » Shaorma házilag » Lencsefasirt 2 » Édes puliszka
» Diétás csokis túrókrémes süti » Csirkemellfilé szója panírban » Lasagne 2. » Karobos tönkölydara-puding
» Avokádókrém 1. » Kakaós palacsinta máskép » Diétás székelykáposzta » Ropogós garnélarák
» Csicsókapüré zöldfűszerekkel » Zabkoch » Sütötökös palacsinta » Citromos golyók


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.