Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Forró sonkás-sajtos tekercs mustáros mártással sütve recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 tekercs friss pizza tészta (Tante Fanny),
12 szelet vékony sonka,
12 szelet vékony sajt ;

a mázhoz:
8 evőkanál vaj,
2 evőkanál barna cukor,
1 evőkanál Worcestershire szósz,
1 evőkanál dijoni mustár,
1 evőkanál mák

Elkészítés:
A sütőt 175 fokra előmelegítjük. Egy sütő tepsit olajjal kikenünk vagy sütőpapírral kibélelünk.

A pizza tésztát egy nagy vágódeszkára vagy tiszta munkalapra tesszük.


Egyenletesen befedjük a sonkaszeletekkel.

Betakarjuk a sajtlapokkal.

A hosszabbik oldaláról szorosan feltekerjük. 1-1,5 cm-es szeletekre vágjuk.

A tekercseket az előkészített tepsibe tesszük.

Egy lábasban közepes lángon melegíteni kezdjük a mártás hozzávalóit, közben habverővel kevergetjük.
Amikor már sima, olvadt máz lesz belőle, egyenletesen elosztva a tekercsekre öntjük.

(Ha később szeretnénk megsütni, tegyük a hűtőbe.)

Az előmelegített sütőbe tesszük és kb. 20-25 perc alatt megsütjük.


A receptet beküldte: turkkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros csirkemellek » Húsos palacsintatekercs » Forró Egg Nog » Kelkáposztatekercs másként
» Dödöle sóskamártással » Gesztenyetekercs » Gesztenyés pulykatekercs » Vegyes hal bormártással
» Citromos epertekercs » Zöldséges tésztatekercs » Túrós-barackos tekercs » Tejfölös mustáros pecsenye
» Diós-zelleres haltekercsek » Nagyi gesztenyés tekercse » Gesztenyés-kekszes tekercs » Gombás sonkatekercs


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.