Tutireceptek.hu fejléc

Főtt perec recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
10 db tojás,
1 kávéskanál só,
1 dió nagyságú zsír/margarin,
30 szem sacharin kevés vízben feloldva,
annyi liszt, amennyit felvesz.

Elkészítés:
Könnyű tésztát gyúrunk.
Húsdarálón háromszor átdaráljuk.
Apró pereceket formálunk, forró vízben kifőzzük, majd tepsibe téve rózsaszínűre sütjük.
A sütő ajtaját 10 percig nem szabad kinyitni!!


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pékperec » Edit sajtos perece » Perec, ami hetekig eláll » Vertperec 100 éves
» Sajtos perec » Mogyorós -csokis perec » Bajor perecleves » Omlós kis perecek
» Legényfogó sajtos perec » Kiszúrós perec » Mandulás perec » Sörperec
» Zsíros perec » Mákos-sajtos perec » Csokis perec » Ánizsperec


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.