Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Főzelék kínai kelből recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
tárkony
ételízesítő
1 teáskanál só
1 db babérlevél
1 kávéskanál morzsolt majoranna
2 evőkanál liszt
2 gerezd fokhagyma
50 dkg burgonya
1 db kínai kel

Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk. A kel torzsáját kivágjuk, és szűrőbe téve átmossuk, majd jól lecsurgatjuk. Az olajon megpároljuk a burgonyát és a kelt a fűszerekkel, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, majd megszórjuk a liszttel és felöntjük kb. fél liter vízzel. Beletesszük a babérlevelet, és addig főzzük, míg a burgonya meg nem puhult (kb. 10 perc). Ízlés szerint tejföllel tálaljuk.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tökfőzelék: Update2 » Céklafőzelékem » Macedón főzelék » Zöldborsófőzelék diétásan
» Zöldbab főzelék II. » Anyu-féle zöldborsófőzelék » Kínai sült rizs » Kapris kínai saláta
» Kínai csirke » Kínai mézes csirke » Kínai palacsintabatyu » Klasszikus lencsefőzelék
» Kínaikel saláta » Pikáns burgonyafőzelék » Naon fini krumplifőzelék » Kínai krémes



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.