Tutireceptek.hu fejléc

Főzelék kínai kelből recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
tárkony
ételízesítő
1 teáskanál só
1 db babérlevél
1 kávéskanál morzsolt majoranna
2 evőkanál liszt
2 gerezd fokhagyma
50 dkg burgonya
1 db kínai kel

Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk. A kel torzsáját kivágjuk, és szűrőbe téve átmossuk, majd jól lecsurgatjuk. Az olajon megpároljuk a burgonyát és a kelt a fűszerekkel, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, majd megszórjuk a liszttel és felöntjük kb. fél liter vízzel. Beletesszük a babérlevelet, és addig főzzük, míg a burgonya meg nem puhult (kb. 10 perc). Ízlés szerint tejföllel tálaljuk.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabfőzelék palócosan » Ez kínai-Max konyhájából » Csirkemáj kínai módra » Kínai Márványtojás
» Paradicsomos tökfőzelék » Kínai kel leves » Kinai salata » Kínai borsos csirke
» Tejszínes cukini főzelék » Sárgaborsó-főzelék » Brokkolifőzelék » Húsos kínai kel-leves
» Krumplifőzelék Malbe módra » Kapros cukkinfőzelék » Diétás marha (kínai étel) » Hagyományos babfőzelék


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.