Tutireceptek.hu fejléc

Főzelék kínai kelből recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
tárkony
ételízesítő
1 teáskanál só
1 db babérlevél
1 kávéskanál morzsolt majoranna
2 evőkanál liszt
2 gerezd fokhagyma
50 dkg burgonya
1 db kínai kel

Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk. A kel torzsáját kivágjuk, és szűrőbe téve átmossuk, majd jól lecsurgatjuk. Az olajon megpároljuk a burgonyát és a kelt a fűszerekkel, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, majd megszórjuk a liszttel és felöntjük kb. fél liter vízzel. Beletesszük a babérlevelet, és addig főzzük, míg a burgonya meg nem puhult (kb. 10 perc). Ízlés szerint tejföllel tálaljuk.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paradicsomos tökfőzelék » Cukkini főzelék » Burgonya főzelék, másként » Kukoricafőzelék
» Zöldborsó főzelék » Kelbimbófőzelék » Kínai zöldségleves » Kínai Márványtojás
» Kínai pulykamellsaláta » Kínai teapuncs » Kínai kelsaláta » Kínai pirított tészta
» Kínai kelkáposzta főzelék » Diétás tökfőzelék » Tökfőzelék a'la 'szti » Tökfőzelék: Update2


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.