Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Francia hagymaleves 2. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
3 nagy vöröshagyma

2 tojássárgája

liszt

1liter húsleves



bab

vaj

Elkészítés:
A vöröshagymát csíkokra (karikákra) vágjuk, megfonnyasztjuk egy kevés vajon, majd megszórjuk liszttel és tovább pirítjuk. Ezután felöntjük húslevessel és egy picit így is főzzük. A hagyma felét kivesszük a levesből és összeturmixoljuk a tojás sárgájával. Ha ez kész, óvatosan visszatesszük a levesbe és pirított kenyérdarabokkal és reszelt sajttal tálaljuk.


A receptet beküldte: deakilona72@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Francia zöldséges lecsó » Francia almatorta » Házi francia krémes torta » Zabpelyhes póréhagymaleves
» Francia hagymaleves 3. » Hamis Francia Krémes » Rizses fokhagymaleves » Csirke francia módra
» Francia pezsgőkoktél » Gombás hagymaleves » Francia Rakottkrumpli » Hagymaleves pikánsan
» Meggyes francia krémes » Francia sajtostekercs » Francia tárkonyos csirke » Spenót franciásan


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.