Tutireceptek.hu fejléc

Francia hagymaleves 3. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg hagyma, 1 babérlevél, kis kakukkfű, 10 dkg vaj, 1 ek zabliszt, 3 tojássárga, 1 leveskocka (vagy paleóbb maradék húsleves), 1 kk só, csipet őrölt bors

Elkészítés:
A vajat megolvasztjuk, rátesszük a karikákra vágott hagymát. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk a liszttel, beletesszük a babért, kakukkfüvet, felöntjük vízzel (vagy húslevessel) és beletesszük a leveskockát. Felforraljuk, majd a tojássárgákkal behabarjuk. Tálaláskor reszelt sajtot hintünk rá.

Tanácsok:
Jó étvágyat!


A receptet beküldte: Szaffy12

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Francia mákos krémes » Francia hagymaleves 1 » Fehérboros póréhagymaleves » Francia csokoládétorta
» Póréhagymaleves » Csirke francia módra » 2Sajtos hagymaleves » Pikáns francia hagymaleves
» Meggyes francia krémes » Medvehagymaleves gerslivel » Hagymaleves tejszínnel » Francia póréhagymaleves
» Francia melegszendvics » Francia csirke citromosan » Töltött franciakenyér » Az én francia krémesem


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.