Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Frissen sütött sajtos érmék recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
20 dkg főtt burgonya,10 dkg vaj,15 dkg Reszelt Pannónia sajt,25 dkg liszt,2 dkg sütőpor,3 dl olaj,só, pirospaprika

Elkészítés:
A héjában, sós vízben megfőzött burgonyát megtisztítjuk és lereszeljük. Hozzáadjuk a vajat, 10 dkg reszelt Pannónia sajtot, a lisztet, a sütőport és a sót, majd tésztává gyúrjuk. Lisztezett deszkára tesszük, ceruzavastagságúra kinyújtjuk és kis korongokat szúrunk ki belőle. Serpenyőben olajat hevítünk és a korongokat megsütjük. Még melegen megszórjuk a megmaradt reszelt Pannónia sajttal. Ízlés szerint tetejét kevés pirospaprikával színesíthetjük.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos patiszon » Sajtos rántott csirkemell » Sajtos-tojásos rizs » Chilis-sajtos ropi
» Sajtos rakott kenyér » Sajtos fánk másként » Márványsajtos salátaöntet » Sajtos cukkinigolyó
» Sajtos hal » Sajtos zöldségkrémleves » Sajtos makaróni 2 » Sajtos sült tészta
» Sajtos csiga Ági módra » Sajtos kekszes torta » Sajtos krokett » Sajtos tojástekekercs


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.