Tutireceptek.hu fejléc

Frissen sütött sajtos érmék recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
20 dkg főtt burgonya,10 dkg vaj,15 dkg Reszelt Pannónia sajt,25 dkg liszt,2 dkg sütőpor,3 dl olaj,só, pirospaprika

Elkészítés:
A héjában, sós vízben megfőzött burgonyát megtisztítjuk és lereszeljük. Hozzáadjuk a vajat, 10 dkg reszelt Pannónia sajtot, a lisztet, a sütőport és a sót, majd tésztává gyúrjuk. Lisztezett deszkára tesszük, ceruzavastagságúra kinyújtjuk és kis korongokat szúrunk ki belőle. Serpenyőben olajat hevítünk és a korongokat megsütjük. Még melegen megszórjuk a megmaradt reszelt Pannónia sajttal. Ízlés szerint tetejét kevés pirospaprikával színesíthetjük.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos fánk másként » Porhanyós sajtos pogácsa » Sajtostallér » Csodasajtos sós sütemény
» Sajtos snidlinges kenyér » Tejszínes-sajtos pecsenye » Joghurtos sajtos saláta » Burgonyás sajtos fasírt
» Sajtos palacsinta » Sajtos rakott karaj » Rakott sajtos pulyka » Francia sajtostekercs
» Sajtos kelbimbó » Sajtos cukkinifasírt » Füstöltsajtos húsgombócok » Egyszerű sajtos rúd


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.