Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Füstölt halas pikáns saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 alma,
kevés citromlé,
40 dkg főtt cékla,
2 füstölt pisztráng,

az öntethez:
2 evőkanál balzsamecet,
1 kávéskanál mustár,
ízlés szerint reszelt torma,
1 evőkanál ribizli dzsem,
2 evőkanál napraforgó olaj,
2 evőkanál dióolaj (helyettesíthető olívaolajjal is)

Elkészítés:
Keverd össze a szósz hozzávalóit. Az almát vágd félbe, szedd ki a magházat, majd vágd vékony szeletekre, és öntözd meg citromlével, hogy ne barnuljon meg. A céklát vágd 1 centis kockákra, és keverd bele a szószba. Az almaszeleteket rendezd el salátástányérokon, halmozd rá a céklás öntetet és a vékony szeletekre vágott füstölt pisztrángot.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns csirkemáj » Babos-tonhalas tészta » Diós zöldbabsaláta » Részeges dinnyesaláta
» Saláta csirkemájjal » Pikáns sonkasaláta » Lencsesaláta » Lengyel vitaminsaláta
» Joghurtos gyümisaláta » Saláta uborka télire » Uborkasaláta rizstésztával » Lepényhal görög salátaval
» Töksaláta » Olasz cukkínisaláta » Spagettisaláta » Ancféle Zöldbabsaláta


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.