Tutireceptek.hu fejléc

Füstölt pulykamell spárgával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg fehér spárga,
50 dk g újburgonya ,
só,
1 teáskanál kömény,
25 g vaj,
1 adag hollandi mártás lime-mal,
20 dkg füstölt pulykamell.

Elkészítés:
A spárgákat a fejük alatt meghámozzuk és megfőzzük. A burgonyákat sós vízben, a köménymaggal kb. 25 percig főzzük, lehúzzuk a héját, majd a megolvasztott vajban megforgatjuk, enyhén megsózzuk.
Elkészítjük a hollandi mártást.
A spárgát, a pulykamellet és a burgonyát tálra rendezzük, és meglocsoljuk a mártással.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Füstölt sonkás kanapé » Sajtos pulykamell » Füstöltkolbászos spagetti » Tejszínes pulykamell
» Füstölt pulykamellsaláta » Göngyölt pulykamell 2. » Zelleres párolt pulykamell » Magyaros pulykamell
» Zoldseges pulykamell » Füstöltsajt leves » Rádói pulykamell » Mediterrán pulykamell
» Diós pulykamellsaláta » Erdélyi füstölt kolbász » Csavart tészta spárgával » Pulykamell füstölt sajttal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.