Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Füstölt sajttal töltött burgonyakrokett recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
Hozzávalók (4 személyre):
60 dkg burgonya
3 evőkanálnyi liszt
2 evőkanálnyi reszelt parmezán sajt
2 tojás
2 evőkanálnyi prézli
10 dkg füstölt sajt (scamorza affumicata)

bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A burgonyát héjában, sós vízben főzzük meg, majd meghámozzuk és még melegen áttörjük. Hozzáadunk egy evőkanálnyi lisztet, a reszelt parmezánt és a két tojás sárgáját. Sózzuk, borsozzuk, simára keverjük, s hagyjuk kihűlni. A masszából kroketteket formázunk, s mindegyik közepébe egy kis kocka füstöltsajtot nyomunk. A kroketteket lisztbe, majd a tojások enyhén felvert fehérjéjébe, végül prézlibe forgatjuk, s bő olajban aranysárgára sütjük. Még forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött padlizsán » Töltött zsemle - 2 » Sült, töltött padlizsán » Töltött szilva köntösben
» Töltött ostya II. » Hússal töltött újburgonya » Krémsajttal töltött gomba » Füstölt húsos káposzta
» Füstölthal-saláta » Rizzsel töltött paprika » Töltött ananász » Töltött mángold levél
» Töltött kacsa » Hússal töltött tészta » Töltött sertéssült » Ricottával töltött cukkini


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.