Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Füstölthús leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
kifőzött füstölt hús leve
2 db tojássárgája
1 pohár tejföl
maradék füstölt hús
zsír (olaj)
liszt
pirított kenyérkockák

Elkészítés:
A kifőzött füstölt hús vagy sonka levét ízlés szerint felhígítjuk vízzel.
Ezt követően aranysárga rántást készítünk, feleresztjük a lével és felforraljuk.
Közben a tojássárgáját elkeverjük lehetőleg savanykás tejföllel, beleöntjük a levesbe és még egyszer fellobbantjuk.
Laskára metélt füstölt húst teszünk bele és külön tálkában pirított zsemle- vagy kenyérkockával tálaljuk.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szárnyas raguleves » Cukkinileves » Tejszínes zöldborsóleves » Burgonyakrém leves
» Uborkaleves » Vegyes gyümölcskrémleves » Amarettis tökleves » Citrom leves
» Brokkolikrém- leves » Lencsés sertés raguleves » Tejfölös szárazbableves » Sütőtöklevesem
» Májgombóc levesbe » Szilvaleves » Mismás leves » Hideg kapros uborkaleves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.