Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Füstölthús leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
kifőzött füstölt hús leve
2 db tojássárgája
1 pohár tejföl
maradék füstölt hús
zsír (olaj)
liszt
pirított kenyérkockák

Elkészítés:
A kifőzött füstölt hús vagy sonka levét ízlés szerint felhígítjuk vízzel.
Ezt követően aranysárga rántást készítünk, feleresztjük a lével és felforraljuk.
Közben a tojássárgáját elkeverjük lehetőleg savanykás tejföllel, beleöntjük a levesbe és még egyszer fellobbantjuk.
Laskára metélt füstölt húst teszünk bele és külön tálkában pirított zsemle- vagy kenyérkockával tálaljuk.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztaleves tojással » Boszniai tojásleves » Krumplileve-leves » Vegyes gyümölcskrémleves
» Kagylókrémleves » Tojásleves 2 » Zellerleves barna rizzsel » Tejszínes batátaleves
» Gyors bableves » Sárgarépa leveske » Tavaszi spárgaleves » Allgaui sajtleves
» Petrezselymes krémleves » "Beteges" leves » Erdélyi paradicsomleves » Piritott dara leves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.