Tutireceptek.hu fejléc

Galyasági finom falatok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg erdei gomba, 30 dkg marhanyelv, 60 dkg szűzpecsenye, 15 dkg. füstölt szalonna, só, őrölt bors, 8 db. közepes burgonya tisztítva, kettévágva, pirospaprika, petrezselyemzöld, paprikakrém, 8 db vékony szelet füstölt, húsos szalonna, 30 dkg zöldborsó.

Elkészítés:
A szalonnát felkockázzuk, zsírját kisütjük, majd ebben megpároljuk a szűzpecsenyét ésa felszeletelt marhanyelvet. Enyhén sózzuk, borsozzuk zöldpetrezselyemmel megszórjuk, majd ha megpuhult a hús hozzáadjuk a feldarabolt gombát és a zöldborsót is és együtt pároljuk Után ízesítjük paprikakrémmel és készre főzzük. Körettnek parázson sült burgonyát kínálunk. A burgonyát kettévágjuk, belsejét kivájjuk és kevés tölteléket is rárakva szalonna szeletekkel beburkoljuk, alufóliában parázson megsütjük.


A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom sajtosrúd » Sajtos húsfalatok » Karfiol finomság » Pulykás finomság
» Finom gyümölcsös muffin » Kefíres "finom sali" » Finom zöldbab leves » Finom csokigolyó
» Finom kekszes édesség » Finom gesztenyés sutemény » Finom piskóta krémes » Egyszerű, de finom pogácsa
» Finom kifli » Finom burgonyás pogácsa » Finom capuccinó szelet » Almás-fahéjas finomság


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.