Tutireceptek.hu fejléc

Galyasági töltött pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg. sertéskaraj csont nélkül, egészben 50 dkg. fokhagymás házi kolbász, 2 evőkanál sertészsír, 2 nagy fej vöröshagyma, só, köménymag, őrölt fekete bors.

Elkészítés:
A sertéskarajt formázzuk, majd felszúrjuk és beletoljuk a házi kolbászt. Fűszerezzük őrölt fekete borssal, köménymaggal, sóval és kizsírozott tepsiben előmelegített sütőben sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük. Ha kész és megsült tálaljuk begyes zöldségekkel, salátával, sült vagy főtt burgonyával, savanyúsággal.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Májkrémmel töltött krumpli » Töltött rántott cukkini » Sajtos töltött cukkini » Sült töltöttpaprika
» Töltött fasírt » Töltött zsemle - 2 » Csirkével töltött gomba » Töltött fasírt sonkával
» Töltött Gomba » Töltött tojás Emyke módra » Töltött gomba "Vera módra" » Cigánypecsenye
» Töltött hagymacsónakok » Hússal tőltötthagyma » Túróval töltött csirkemell » Sajtos töltött zeller


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.