Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Galyasági töltött pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg. sertéskaraj csont nélkül, egészben 50 dkg. fokhagymás házi kolbász, 2 evőkanál sertészsír, 2 nagy fej vöröshagyma, só, köménymag, őrölt fekete bors.

Elkészítés:
A sertéskarajt formázzuk, majd felszúrjuk és beletoljuk a házi kolbászt. Fűszerezzük őrölt fekete borssal, köménymaggal, sóval és kizsírozott tepsiben előmelegített sütőben sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük. Ha kész és megsült tálaljuk begyes zöldségekkel, salátával, sült vagy főtt burgonyával, savanyúsággal.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyors kifli (töltött) » Töltött gombafejek II. » Gombás töltött csirke » Töltött rántott tojás
» Csípős fokhagymás pecsenye » Révkalauz pecsenye » Sajttal töltött fasírt » Lecsós pecsenyekacsamáj
» Töltött csirkemell » Kiadós pecsenye » Kímélő vasi pecsenye » Töltött kifli 2.
» Töltött alma egyszerűen » Töltött banán » Sajttal töltött kiflik » Töltött kacsa


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.