Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Galyasági töltött pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg. sertéskaraj csont nélkül, egészben 50 dkg. fokhagymás házi kolbász, 2 evőkanál sertészsír, 2 nagy fej vöröshagyma, só, köménymag, őrölt fekete bors.

Elkészítés:
A sertéskarajt formázzuk, majd felszúrjuk és beletoljuk a házi kolbászt. Fűszerezzük őrölt fekete borssal, köménymaggal, sóval és kizsírozott tepsiben előmelegített sütőben sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük. Ha kész és megsült tálaljuk begyes zöldségekkel, salátával, sült vagy főtt burgonyával, savanyúsággal.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött csirkemelltekercs » Töltött pulyka Éva módra » Apa-féle vasi pecsenye » Csirkével töltött gomba
» Csornai töltött paprikás » Gyöngytyúkpecsenye » Gyulai töltött karaj » Juhsajttal töltött paprika
» Hortobágyi aprópecsenye » Túrós töltött karalábé » Narancsos töltött keksz » Töltött burgonya tojással
» Szardellás töltött tojás » Töltött zsömle » Töltött cukkini sajttal » Töltött hal Karcsi módra


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.