Tutireceptek.hu fejléc

Galyasági töltött pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg. sertéskaraj csont nélkül, egészben 50 dkg. fokhagymás házi kolbász, 2 evőkanál sertészsír, 2 nagy fej vöröshagyma, só, köménymag, őrölt fekete bors.

Elkészítés:
A sertéskarajt formázzuk, majd felszúrjuk és beletoljuk a házi kolbászt. Fűszerezzük őrölt fekete borssal, köménymaggal, sóval és kizsírozott tepsiben előmelegített sütőben sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük. Ha kész és megsült tálaljuk begyes zöldségekkel, salátával, sült vagy főtt burgonyával, savanyúsággal.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tüzes pecsenye » Borban sült töltött hús » Bécsi fiákerpecsenye » Töltött krumpli
» Baconnal töltött lángos » Sajttal töltött virsli » Tojással töltött borda » Herkules pecsenyéje
» Hússal töltött tészta » Töltött keksz II. » Töltött kagylótészta » Rizzsel töltött póréhagyma
» Töltött burgonya tepsiben » Túróval töltött narancs » Töltött sertéssült » Töltött cukkini gazdagon


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.