Tutireceptek.hu fejléc

Garnélarákos tagliatelle recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
50 dkg (friss) tagliatelle
30 dkg tisztított garnélarák
2,5 dl főzőtejszín
1 fej hagyma
2 csipet sáfrány
kis bors
kis só
kevés liszt
kevés olívaolaj

Elkészítés:
Tegyünk fel főzővizet egy kevés sóval a tésztának.
Aprítsuk fel a hagymát, fonnyasszuk meg egy kevés olívaolajon. Dobjuk rá a garnélarákot,
adjuk hozzá a sáfrányt, majd a tejszínt, és egy kevés lisztet, hogy besűrűsödjön a szószunk.
Közben főzzük meg a tésztát.
Ha kész, szűrjük le, forgassuk össze a szósszal, és azonnal tálaljuk.
Száraz fehérbor vagy rosé
illik hozzá.


A receptet beküldte: LoLiNa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tagliatelle alla Siciliana » Kiflimorzsa » Sonkás rakott tészta » Lasagne egyszerűen!
» Túrós-kapros rakott tészta » Spagetti alla Felhő » Ravioli » Hagymás tejfölös nokedli
» Knédli - maceszgombóc » Különleges Spagetti » Pasta sutte » Túrónudli
» Lángos paprikás krumpliból » Carbonara tészta » Öreglebbencs » Gőz bukta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.