Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gazdag leves darált hússal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg darált hús ( sertés v. baromfi)
2-3 evőkanál csigatészta
1 kis fej v. hagyma
2 sárgarépa
1 fehérrépa
1 evőkanál olivaolaj
só, bors
1 cs. petrezselyem
1.cs. tárkony

Elkészítés:
Az olivaolajon elkezdjük párolni a darált húst és a csigatésztát, ha félig megpárolódott beletesszük a feldarabolt leveszöldséget és az egészben hagyott hagymát. Néhány percig még tovább pároljuk, majd felengedjük vízzel, megsózzuk, borsozzuk. Amikor félig megfő, beletesszük petrezselyemet és tárkonnyal ízesítjük.


A receptet beküldte: 50csillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csibe becsinált leves » Karalábés darálthús » Majorannás sárgarépaleves » Húslevesben főtt töltelék
» Paradicsomos cukkinileves » Bárányleves » Bakonyi pacalleves » Fokhagymás csirkeleves
» Érdekes Zöldségleves » Citromos rizsleves » Jeges citromleves » Boros meggyleves
» Burgonya krémleves » Sajtos brokkoli krémleves » Tojásleves 2 » Spagetti gombás hússal


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.