Tutireceptek.hu fejléc

Gazdag leves darált hússal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg darált hús ( sertés v. baromfi)
2-3 evőkanál csigatészta
1 kis fej v. hagyma
2 sárgarépa
1 fehérrépa
1 evőkanál olivaolaj
só, bors
1 cs. petrezselyem
1.cs. tárkony

Elkészítés:
Az olivaolajon elkezdjük párolni a darált húst és a csigatésztát, ha félig megpárolódott beletesszük a feldarabolt leveszöldséget és az egészben hagyott hagymát. Néhány percig még tovább pároljuk, majd felengedjük vízzel, megsózzuk, borsozzuk. Amikor félig megfő, beletesszük petrezselyemet és tárkonnyal ízesítjük.


A receptet beküldte: 50csillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos eper krémleves » Kínai Tésztaleves » Egyszerű sütőtök leves » Hűsítő citromleves
» Tejszínes hagymaleves 2. » Karalábéleves » Savanyú káposzta leves » Pékleves
» Zöldbableves » Habart krumpli leves » Hideg zöldségkrémleves » Pikáns pacalleves
» Karottakrémleves » Burgonyagombóc leves 2. » Levesgyöngy (sült borsó) » Pikáns francia hagymaleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.