Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyegolyó II. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dkg gesztenyemassza (2 csomag)
50 dkg darált háztartási keksz
10 dkg porcukor
rum ízlés szerint
25 dkg margarin
A csokimázhoz:
2 tábla tortabevonó
0,5 dl étolaj

Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, és diónyi nagyságú golyókat formálunk belőle. Fél órára a hűtőbe tesszük.

A csokimázhoz a tortabevonót gőz fölött felolvasztjuk, majd a hűtőből kivett golyókat belemártjuk, és fóliára rakjuk, míg a csoki kihűl rajta.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rumos gesztenyegolyó » Gesztenyegolyó 1 » Gesztenyegolyóbisok » Gesztenyegolyó
» Gesztenyegolyók » Mandulás kuglóf » Hulala meggyes álom » Boszorkánykrém
» Vitorlás sütemény » Nagyi kedvence » Bagolyszem 2 » Kókuszos túrógolyók
» Kakaós keksz- » Andland Reszelt túrósa » Kiskrémes » Macskanyelv


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.