Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyekrémes palacsinta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
12 db elõre megsütött palacsinta, 25 dkg gesztenyemassza, 1 csésze házi rumos meggy (vagy meggybefõtt), 1 dl rumos meggylé, 1 dl tejszín, kevés porcukor.

Elkészítés:
A gesztenyemasszát kenhetõre keverem a rumosmeggy-lével. Ha szükséges, kevés porcukorral édesítem. A rumos meggyet kimagozom és apróra vágom, majd hozzáteszem a gesztenyekrémhez. A palacsintákat bekenem a gesztenyekrémmel és felcsavarva tûzálló tálra teszem. Elõmelegített, forró sütõben, fedõ alatt éppen csak átmelegítem, majd a tejszínbõl vert kemény habbal feldíszítve, melegen kínálom. Azonnal kell fogyasztani, mert a hab elolvad!

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hortobágyi palacsinta » Krémes palacsinta » Holland palacsinta » Palacsinta bejgli
» Pikáns húsos palacsinta » Erdélyi ordás palacsinta » Bakonyi palacsintametélt » Banán-palacsinta (paleo)
» Meggyes-mákos palacsinta » Román palacsinta » Palacsinta Ági módra » Pityókapalacsinta
» Görög palacsinta » Update 1 Zabos palacsinta » Húsos káposztás palacsinta » Csúsztatott palacsinta II.


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.