Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyepüré újra gondolva - diabetikusan recept

Kategória:


Hozzávalók:
150 g gyorsfagyasztott gesztenyepüré édesítőszerrel

150 g mascarpone krém

1 mokkás kanál rumaroma

1 db tojás

Elkészítés:
Kiolvasztjuk a gesztenye pürét és a többi hozzávalóval együtt aprító gépbe tesszük, majd habosra keverjük.

3 db 2 dl szélesebb pohárba adagoljuk a krémet, majd hűtőben 1 órát állni hagyjuk. Diabetikus tejszínhabbal tálaljuk.

Jó étvágyat!


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöld saláta újra gondolva » Gesztenyepüré házilag » Gesztenyepürés muffin » Nutellás gesztenyepüré
» Diétás pizza » Banánműzli reggelire » U1 Zebratorta » Pooh tésztából édes kiflik
» Epres túrókrém (U 1-es) » Stíriai metélt (Update 1) » Goffri U1 zabpehelyből » 5 perces túrótorta
» Omlós diabetikus almatorta » Kókuszgolyó (update 2) » Párolt alma (Update1) » Pogácsa Update 1


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.