Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyepüré újra gondolva - diabetikusan recept

Kategória:


Hozzávalók:
150 g gyorsfagyasztott gesztenyepüré édesítőszerrel

150 g mascarpone krém

1 mokkás kanál rumaroma

1 db tojás

Elkészítés:
Kiolvasztjuk a gesztenye pürét és a többi hozzávalóval együtt aprító gépbe tesszük, majd habosra keverjük.

3 db 2 dl szélesebb pohárba adagoljuk a krémet, majd hűtőben 1 órát állni hagyjuk. Diabetikus tejszínhabbal tálaljuk.

Jó étvágyat!


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyepürés muffin » Zöld saláta újra gondolva » Gesztenyepüré házilag » Nutellás gesztenyepüré
» Update1 rakott padlizsán » Pehelykönnyű kuglóf U1 » Kókuszgolyó U2 » Túrógombóc (update1)
» Update 1 Almás csodapite » Gyümölcsös mikrós » Update muszaka » Kevesebbet !
» Almás-túrós muffin update1 » Update 1 Gofri » Köles » Diabetikus Ökörszem


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.