Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés desszert recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
30 dkg gesztenyepüré
20 dkg túró
4 evőkanál rum
2 dl tejszín
10 dkg porcukor
1 vőkanál édes kakópor

Elkészítés:
A gesztenyepürét tálba tesszük hozzáadjuk az átpaszírozott túrót a porcukor felét és a rumot.Jól összekeverjük és ötfelé osztjuk.négy adagot kehelybe rakunk majd a hűtőbe tesszük,hogy jól lehüljön.A tejszínhez adjuk a maraék porcukrot és kemény habbá verjük.Habzsákba töltve a a hűtőből kivett pürére nyomjuk,meghintjük kakaóporral.A félretett masszából 4 golyócskát formálunk és a kehely közepére tesszük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés keksz » Gesztenyés párnácskák » Szicíliai narancsdesszert » Ribizlis desszert
» Gesztenyés keksz rolád » Gesztenyés-meggyes rétes » Túródesszert » Joghurtos pohárdesszert
» Gesztenyés, diós zserbó » Gesztenyés-áfonyás pite » Desszert Emese módra » Gesztenyés süti
» Málnás-joghurtos desszert » Gesztenyés pite » Gesztenyés finomság » Gesztenyés méhkas süti


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.