Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés omlett recept

Kategória:
 Tojásételek
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
120 g főtt, áttört gesztenye,
120 g porcukor,
1 csomag vaníliás cukor,
2 tojás,
60 dkg darált mandula,
olvasztott vaj vagy margarin a sütéshez,
a tetejére durvára vágott dió vagy mogyoró

Elkészítés:
A gesztenyét elkeverjük a porcukorrral és a vaníliás cukorral, majd a tojássárgájával. A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, és óvatosan a gesztenyés masszához keverjük. Kevés olvasztott vajjal megkent teflonban az egészet megsütjük, tálalás előtt durvára vágott dióval és mandulávan megszórjuk.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: nefis


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés csirkemáj » Gesztenyés almás lepény » Gesztenyés falatka » Gesztenyés alagút
» Burgonya omlett » Gombás, sonkás omlett » Zöldséges omlett » Fácán gesztenyés almával
» Gesztenyés kifli » Gesztenyés óriáskifli » Gesztenyés hókifli » Gesztenyés kuglóf
» Karfiol-omlett » Gesztenyés csokis muffin » Meggyes-gesztenyés kocka » Gesztenyés kocka


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.