Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés omlett recept

Kategória:
 Tojásételek
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
120 g főtt, áttört gesztenye,
120 g porcukor,
1 csomag vaníliás cukor,
2 tojás,
60 dkg darált mandula,
olvasztott vaj vagy margarin a sütéshez,
a tetejére durvára vágott dió vagy mogyoró

Elkészítés:
A gesztenyét elkeverjük a porcukorrral és a vaníliás cukorral, majd a tojássárgájával. A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, és óvatosan a gesztenyés masszához keverjük. Kevés olvasztott vajjal megkent teflonban az egészet megsütjük, tálalás előtt durvára vágott dióval és mandulávan megszórjuk.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: nefis


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos omlett » Túrós omlett » Gesztenyés kifli » Gesztenyés Charlotte
» Gesztenyés óriáskifli » Gesztenyés finomság » Gesztenyés szelet » Gesztenyeszív
» Burgonyás-kolbászos omlett » Tésztás omlett » Burgonyás omlett » Omlett Justy módra
» Gesztenyés fatörzs I. » Gesztenyés bomba » Gesztenyés csirkemáj » Gesztenyés muffin


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.