Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyetorta sütés nélkül rumos babapiskótával recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20-25 dkg gesztenyemassza (alsó réteghez)
15 dkg darált háztartási keksz (alsó réteghez)
8 dkg margarin (alsó réteghez)
ízlés szerint rum vagy aroma (alsó réteghez)
2 csomag vaníliás puding (második réteghez)
6 dl tej (második réteghez)
8 evőkanál porcukor (második réteghez)
15 dkg margarin (második réteghez)
kb. 20 dkg babapiskóta
kb. 3 dl kávé rummal
2 dl hulala növényi tejszín
1 tábla tortabevonó csoki a tetejére (opcionális)

Elkészítés:
A gesztenyemasszát, darált háztartási kekszet és margarint összegyúrom egy tésztának, rumot is lehet bele tenni, de én csak akkor szoktam, ha nem áll össze a tészta. Ezt egy folpackkal leterített tortaforma aljába nyomkodom. A második réteghez megcsinálom a pudingot. A margarint habosra keverem a cukorral és a kihűlt pudinggal összekeverem. A puding felét rárakom az első rétegre majd a rumos kávéba mártogatott babapiskótát ráhalmozom és a puding másik felét is ráteszem. Felverem a növényi tejszínt rárakom a tetejére. Egy éjszakára beteszem a hűtőbe, hogy összeérjen, másnap kiveszem a tortaformából és csokit reszelek a tetejére. (Én csoki nélkül szoktam, és úgy is nagyon finom :).)


A receptet beküldte: aquisz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes(pihentetés nélküli) » Málnás kocka sütés nélkül » Rumos muffin » Bundás kenyér zsír nélkül
» Pikáns gesztenyetorta » Rumos-diós kocka » Rumos gesztenyegolyó » Rumos sszelet
» Rumos csokoládészelet » Sütés nélküli kókuszkocka » Olcsó süti sütés nélkül » Császári gesztenyetorta
» Rumos koktél » Aljnélküli fincsi túrós » Ananászkrém babapiskótával » Rumos-epres csokitorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.