Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyével töltött pulyka recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2-2,5 kg-os pulyka
60-80 dkg darált sertéshús
80 dkg gesztenye
2 tojás
12 dkg zsír
só, bors
2 dl tejszín

Elkészítés:
A megtisztított gesztenyét vajon megpároljuk, majd lehűtjük. A finomra darált húshoz hozzátesszük a fűszereket, a tejszínnel és a két tojással jól összegyúrjuk, majd hozzáadjuk az összetört gesztenyét.A pulyka mellcsontját egy éles késsel kifejtjük, a belsejét besózzuk és megtöltjük a masszával. A nyílást cérnával bevarrjuk, majd besózzuk a húst. Olvasztott zsírral megkenjük, és nem túl forró sütőben gyakori locsolással pirosra sütjük.2-2,5 óra alatt elkészül.Hasábburgonyával tálaljuk. Jó étvágyat!


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges pulykacomb » Egzotikus pulykatekercsek » Sajtos-sonkás pulykamell » Sütőtökös töltött krumpli
» Töltött tojás » Töltött tarja » Juhtúrós töltött burgonya » Töltött burgonyák
» Töltött káposzta Ági módra » Pikáns leves pulykamellből » Töltött pulykatekercsek » Spenótos pulyka rolád
» Szardíniás töltött tojás » Fetával töltött paradicsom » Kínai pulykamellsaláta » Töltött karalábé


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.