Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Glögg (forralt bor) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2-3 dl minőségi pálinka
2 egész fahéj
12 szem szegfűszeg
2 evőkanál reszelt gyömbér
1 evőkanál zöld kardamommag
3 mandarin héja
2 dl mazsola
1,5 liter jó minőségű vörösbor
2 dl barna pálmacukor
1 dl mandula

Elkészítés:
A fahéjat, a szegfűszeget, a gyömbért, a kardamonmagot, a mandarin héját, a mazsolát a pálinkában áztatjuk 1 napig,
A vörösbort a cukorral összemelegítjük, hozzáadjuk a fűszereket a pálinkával együtt.

Szervírozáskor adjuk a mandulát.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Forralt bor (csípős ) » Forralt fűszeres cider » Chilis forralt bor » Ütős forralt bor
» Mandulás forralt bor » Fehér forralt bor » Palacsinta forralt borban » Gyümölcsös forralt bor
» Forralt vörös áfonyás tea » Forralt bor I. » Forralt bor gyümölcsökkel » Badel 70
» Marmon » Berlenga » Sárgadinnyés pezsgő » Kivi Kir Royal


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.