Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Glögg (forralt bor) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2-3 dl minőségi pálinka
2 egész fahéj
12 szem szegfűszeg
2 evőkanál reszelt gyömbér
1 evőkanál zöld kardamommag
3 mandarin héja
2 dl mazsola
1,5 liter jó minőségű vörösbor
2 dl barna pálmacukor
1 dl mandula

Elkészítés:
A fahéjat, a szegfűszeget, a gyömbért, a kardamonmagot, a mandarin héját, a mazsolát a pálinkában áztatjuk 1 napig,
A vörösbort a cukorral összemelegítjük, hozzáadjuk a fűszereket a pálinkával együtt.

Szervírozáskor adjuk a mandulát.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Palacsinta forralt borban » Gyümölcsös forralt bor » Ütős forralt bor » Fehér forralt bor
» Forralt bor (csípős ) » Forralt bor gyümölcsökkel » Forralt bor I. » Chilis forralt bor
» Mandulás forralt bor » Forralt vörös áfonyás tea » Forralt fűszeres cider » Maximilian
» Rolls Royce(Kata-féle) » Ananász álom » Teafagyi » Fifty Fifty


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.