Tutireceptek.hu fejléc

Glögg (forralt bor) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2-3 dl minőségi pálinka
2 egész fahéj
12 szem szegfűszeg
2 evőkanál reszelt gyömbér
1 evőkanál zöld kardamommag
3 mandarin héja
2 dl mazsola
1,5 liter jó minőségű vörösbor
2 dl barna pálmacukor
1 dl mandula

Elkészítés:
A fahéjat, a szegfűszeget, a gyömbért, a kardamonmagot, a mandarin héját, a mazsolát a pálinkában áztatjuk 1 napig,
A vörösbort a cukorral összemelegítjük, hozzáadjuk a fűszereket a pálinkával együtt.

Szervírozáskor adjuk a mandulát.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcsös forralt bor » Forralt fűszeres cider » Forralt vörös áfonyás tea » Forralt bor gyümölcsökkel
» Palacsinta forralt borban » Mandulás forralt bor » Ütős forralt bor » Chilis forralt bor
» Forralt bor (csípős ) » Forralt bor I. » Fehér forralt bor » God Mother
» Sect Fruits » Tengerfenék » Baileys házilag » Halkoktél


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.