Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gnocci recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
-4 fõtt burgonya áttörve
-15 dkg teljes kiõrlésû liszt
-1 kávéskanál fehérbors
-2 evõkanál vaj
-10 dkg reszelt parmezán

Elkészítés:
Gyúrj tésztát a hozzávalókból a sóig bezárólag. Ujjnyi vastagra nyútsd ki és nudli szerű darabokra formázd. Enyhén sós, forrásban lévõ vízben lassan fõzd ki. Ha a gnoccik feljöttek a víz tetejére, kiszedheted. Majd olvasztott vajban forgasd meg és tálaláskor reszelt parmezán sajtot szórj rá.

Ízlés szerint bármilyen zöldséges tejszínes, sajtos szósszal tálalhatod.
Például Pesztoval, vagy akár fokhagymás paradicsomos szósszal is.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gnocci olaszos mártásban » Juhtúrós gnocci tálka » Gnocci másképpen » Koldus kotlett
» Kukoricás-zöldborsós rizs » Francia krumpli(köret) » Ghí » Francia krumpli
» Részeges gombafejek » Csőben sült vegyes zöldség » Burgonya Pékné módra » Sárga mandulás rizs
» Dhal » Fűszeres sárga rizs » Vegyes sült zöldség » Sajtos rántott zöldpaprika


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.