Tutireceptek.hu fejléc

Gomba hagymásan eltéve recept

Kategória:


Hozzávalók:
Gomba, tetszés szerinti mennyiségben
só,
ecet,
víz,
savanyúság-tartósító (ami az uborkához is jó)
hagyma

Elkészítés:
A megpucolt, feldarabolt gombát félig megfőzöm. Hagymát felszeletelem. A sót, vizet, ecetet és a savanyúság-tartósitós fűszerkeveréket felfőzöm, ráöntöm a gombára és hagymára. Üvegekbe töltöm (ne legyen sok benne a víz). Száraz dunsztba teszem 1 éjjelre.

Tanácsok:
Ha valakinek jó a gyomra és szereti ropogósan, akkor nem kell a gombát megfőzni sem.


A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombafejek rakva » Gombás, sonkás omlett » Gombakrémleves » Juhtúrós gombasaláta
» Gombás-húsos tortilla » Gombás csirke 2 » Sajtos, gombás galuska » Gombás-csirkés batyu
» Gombás libamáj » Gombás tortahusi » Tarja gombával » Töltött gombafejek sütve
» Gombás, rakott tök » Gombakrémes pangasius » Tejfölös gombás csirkecomb » Gombás sonkaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.