Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombagulyás recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
2 sárgarépa
1 petrezselyemgyökér
5 db közepes krumpli
olaj
õrölt pirospaprika
õrölt kömény


Elkészítés:
Az olajon üvegesre pároljuk a felkockázott hagymát, majd beletesszük a karikákra vágott répát és petrezselyemgyökeret, pici vizet öntünk rá, és lefedve addig fõzzük, amíg a zöldségek félig megpuhulnak. Ekkor beleszórjuk a felszeletelt gombát, megszórjuk pirospaprikával, csipetnyi õrölt köménnyel, megsózzuk, és addig pároljuk, amíg a leve el nem fõ. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott krumplit, felöntjük vízzel. Ha a krumpli megfõtt, tálalhatjuk.

Tanácsok:
Tehetünk bele csipetkét is!


A receptet beküldte: syl33


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges gombagulyás » Bableves cipóban » Savanyúkáposzta leves » Tárkonyos bárányleves
» Májgombócleves » Sajtos brokkoli krémleves » Szegedi csirkegulyás » Kelkáposztakrémleves light
» Tárkonyos borjúragu leves » Sajtnokedli leves » Karfiol leves - diétásan » Sajtkrémleves
» Eperleves » Tárkonyos csirkeragu leves » Dunai halászlé » Tejfölös-kapros gombaleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.