Tutireceptek.hu fejléc

Gombakrokett őzgerinc formában recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 személyre
250 g gomba
fél fej vöröshagyma (50g)
150 g darált sertéshús
1 főtt tojás
1 nyers tojás
1 ek. búzakorpa (10g)
1 teáskanál mustár
bors
majoránna

petrezselyemzöld

Elkészítés:
1.A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, teflonedényben megpároljuk, hozzáadjuk a darált húst és az összevágott petrezselyemzöldet.
2.Ha kihűlt, belereszeljük a főtt tojást, összedolgozzuk a búzakorpával, majd a fűszerekkel ízesítjük, és a nyers tojás hozzáadásával masszát készítünk.
3.Az őzgerincformát alufóliával kibéleljük, belehelyezzük a masszát és közepesen forró sütőben lassan sütjük, majd fóliával együtt kivesszük az őzgerincformából és 10 perc múlva felszeleteljük.
Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: minerva223


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tarka hús őzgerincben » Muffinformában sült gomba » Túrórudi őzgerincformában » Sajtos-sonkás őzgerinc
» Őzgerinc /nem sütős/ » Őzgerinces vendégváró » Őzgerinc sütés nélkül » Őzgerinc
» Zabpelyhes-mézes őzgerinc » Csirkemell őzgerincben » Puncstorta cica formában » Almás őzgerinc
» Kekszes őzgerinc » Csokoládés őzgerinc » Mogyorós-mandulás őzgerinc » Almás őzgerinc sütemény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.