| Gombakrokett őzgerinc formában receptEgytálételek Hozzávalók: 2 személyre 250 g gomba fél fej vöröshagyma (50g) 150 g darált sertéshús 1 főtt tojás 1 nyers tojás 1 ek. búzakorpa (10g) 1 teáskanál mustár bors majoránna só petrezselyemzöld Elkészítés: 1.A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, teflonedényben megpároljuk, hozzáadjuk a darált húst és az összevágott petrezselyemzöldet. 2.Ha kihűlt, belereszeljük a főtt tojást, összedolgozzuk a búzakorpával, majd a fűszerekkel ízesítjük, és a nyers tojás hozzáadásával masszát készítünk. 3.Az őzgerincformát alufóliával kibéleljük, belehelyezzük a masszát és közepesen forró sütőben lassan sütjük, majd fóliával együtt kivesszük az őzgerincformából és 10 perc múlva felszeleteljük. Jó étvágyat! Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: minerva223 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |