Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombapörkölt riszzel recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 evőkanál étolaj
1 fej hagyma
5 dl vízből húsleveslé
1 csipet szerecsendió
1 evőkanál vegeta fűszerkeverék
2 pörköltkocka
40 dkg gomba
2 tasak előfőzött rizs

Elkészítés:
Serpenyőben felhevítjük az olajat, beletesszük a kockáravágott hagymát, és megpirítjuk. Amikor a hagyma barnulni kezd, hozzáadjuk a gombát, a vizet, a fűszeres zöldséglevet s az összes többi fűszert is. Fölforraljuk, majd lassú tűzön addig pároljuk, míg a gomba megpuhul, és a mártás mennyisége kb. 2 deciliternyire besűrűsödik. Főtt rizzsel tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros gombapörkölt » Gombapörkölt egyszerűen » Gombapörkölt paleosan » Gombapörkölt
» .Zöldborsós gombapörkölt » Kapros erdei gomba » Gombapaprikás bográcsban » Színes tócsni
» Cukkini cicege/ tócsni » Spenótfelfújt virslivel » Cukkinirakottas görögösen » Gombás nyárs
» Prézlis karfiol » Rakottas zöldbab » Gombaropogós vagy krokett » Klasszikus rakott karfiol


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.