Tutireceptek.hu fejléc

Gombapuffancs recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
40 dkg gomba
2 tojás
1 zsemle
1 kisebb fej vöröshagyma

petrezselyemzöld
liszt
zsemlemorzsa
olaj
bors
majoránna

Elkészítés:
A gombát apróra vágjuk, a zsemlét beáztatjuk, majd jól kifacsarjuk.
Olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát és kevés petrezselyemzöldet.
A gombához adjuk a zsemlét, a pirított hagymát, a tojások sárgáját, 2-2 kávéskanál zsemlemorzsát és lisztet. Fűszerezzük, majd belekeverjük a felvert tojásfehérjét.
Bő, forró olajba szaggatva piros, ropogós puffancsokat sütünk.

Tanácsok:
Salátához tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Falafel » Zellerrúd tökmagos bundában » Búzakolbász » Sült birsalma
» Rizzsel töltött paradicsom » Cukkini röszti » Gomba görögösen » Finom krumplis egytál
» Tojásfasírozott » Mozzarellagolyó » Borsó pöri » Grillezett fűszeres zöldségek
» Mángold-nyél morzsával » Berber zöldségfazék » Sajtos golyócskák » Őszi almás-gombás rizottó


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.