Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás alagút recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg disznócomb
50 dkg gomba
2 fejvöröshagyma
70 dkg burgonya
2- dl tej
olaj
só, bors
füszerek,majoranna,kakukfű,stb

Elkészítés:
Előzőnap a húst bepácoljuk, a füszerekkel, a hütőbe tesszük. Másnap a húst fólialat elősütjük a tepsibe kb 40 percig. A megtisztitott gombát vagy ledaráljuk vagy nagyon apróra vágjuk, a vöröshagymát is majd, ledinszteljük. Rátesszük a gombát sózzuk, borsozzuk, addig pároljuk mig pép lesz belőle. Burgonyábol tejből pürét készitünk.

A húsról levesszük a fóliát és vastagon rá kenjük a gombát, majd a burgonyapürét a gombára simitjuk,
villával meghúzogatjuk,és vissza tesszük sütni szép pirosra piritjuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás bélszín » Sonkás-gombás Tortilla » Sonkás alagút » Piritott gombás spárga
» Csirkés-gombás kavarodás » Borsós-gombás rizottó » Barna túrós alagut. » Gombás cukkinileves
» Tejszines gombás » Gombás rakott karaj » Gombás mártás húsokhoz » Gombás kölesrizottó
» Csokoládés alagút » Gombás-cukkinis omlett » Tejszínes-gombás penne » Gombasaláta 1.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.