Tutireceptek.hu fejléc

Gombás alagút recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg disznócomb
50 dkg gomba
2 fejvöröshagyma
70 dkg burgonya
2- dl tej
olaj
só, bors
füszerek,majoranna,kakukfű,stb

Elkészítés:
Előzőnap a húst bepácoljuk, a füszerekkel, a hütőbe tesszük. Másnap a húst fólialat elősütjük a tepsibe kb 40 percig. A megtisztitott gombát vagy ledaráljuk vagy nagyon apróra vágjuk, a vöröshagymát is majd, ledinszteljük. Rátesszük a gombát sózzuk, borsozzuk, addig pároljuk mig pép lesz belőle. Burgonyábol tejből pürét készitünk.

A húsról levesszük a fóliát és vastagon rá kenjük a gombát, majd a burgonyapürét a gombára simitjuk,
villával meghúzogatjuk,és vissza tesszük sütni szép pirosra piritjuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirkemellfilé » Gombás töltött kenyér » Gombás cannelloni » Sajtos gombás csirkemell
» Húsos-gombás kagylótészta » Tejszínes-gombás csőtészta » Gombás-tejfölös pulykamell » Gombás rakott karaj
» Gombás pástétom » Spagetti gombás hússal » Darálthúsos alagút » Gombás-zöldborsós spagetti
» Gombás rakott hús » Gombás csirkecomb » Különleges piskótás alagút » Erdőszéli gombás tojás


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.