Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás bélszín recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg bélszín
2 evőkanál olaj
25 dkg gomba
1 dl tejföl
1 dkg liszt


Elkészítés:
A bélszínt besózzuk, majd a zsiradékban átsütjük, azután kevés vízzel puhára pároljuk. Mikor majdnem puha, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, megborsozzuk, és együtt pároljuk. Végül liszttel lehintjük, pirítjuk, vízzel felhígítjuk. Hozzáadjuk a tejfölt, és azzal felforraljuk. A húst szeletekre vágjuk, és a gombamártást ráöntjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rakott tészta » Gombás sonkás metélt » Fokhagymás-gombás spagetti » Gombás-almás kacsaleves
» Gombás korhelyleves » Gombás pite (90 naposhoz) » Gombás hablepény » Sonkás-gombás karaj
» Rókagombás csirkemell » Gombás alagút » Kukoricás-gombás marharagu » Gombás búbos karaj
» Gombás hagymaleves » Gombás rakott karaj » Gombás csirke » Csirkés-gombás lasagne


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.