Tutireceptek.hu fejléc

Gombás bélszín recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg bélszín
2 evőkanál olaj
25 dkg gomba
1 dl tejföl
1 dkg liszt


Elkészítés:
A bélszínt besózzuk, majd a zsiradékban átsütjük, azután kevés vízzel puhára pároljuk. Mikor majdnem puha, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, megborsozzuk, és együtt pároljuk. Végül liszttel lehintjük, pirítjuk, vízzel felhígítjuk. Hozzáadjuk a tejfölt, és azzal felforraljuk. A húst szeletekre vágjuk, és a gombamártást ráöntjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-gombás húsfalatok » Különleges gombasaláta » Szőlős-gombás saláta » Gombás tarja tepsiben
» Gombás zakuszka » Gombás rizottó (Nők lapja) » Gombás sonkás tésztasaláta » Gombás-hagymás lepény
» Gombás halfilé » Gombás marhasült » Gombás tofu rizzsel » Gombás libamáj
» Vegyes erdei gombasaláta » Gombás kaszinótojás » Gombás-húsos tortilla » Hagymás- gombás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.