Tutireceptek.hu fejléc

Gombás bélszín recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg bélszín
2 evőkanál olaj
25 dkg gomba
1 dl tejföl
1 dkg liszt


Elkészítés:
A bélszínt besózzuk, majd a zsiradékban átsütjük, azután kevés vízzel puhára pároljuk. Mikor majdnem puha, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, megborsozzuk, és együtt pároljuk. Végül liszttel lehintjük, pirítjuk, vízzel felhígítjuk. Hozzáadjuk a tejfölt, és azzal felforraljuk. A húst szeletekre vágjuk, és a gombamártást ráöntjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás-gombás csirkemáj » Gombasaláta másképp » Gombás-húsos tortilla » Gombás tofu rizzsel
» Gombás csirke egyszerűen » Gombás marhahúsos tészta » Gombás, zöldséges husi » Gombás sertésszelet
» Fokhagymás-gombás spagetti » Gombász-tészta » Gombás kínai kel » Póréhagymás-gombás ragu
» Paradicsom gombás tojással » Csirkés-gombás kavarodás » Gombás szarvastokány » Rókagombás omlett


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.