Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás bélszín recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg bélszín
2 evőkanál olaj
25 dkg gomba
1 dl tejföl
1 dkg liszt


Elkészítés:
A bélszínt besózzuk, majd a zsiradékban átsütjük, azután kevés vízzel puhára pároljuk. Mikor majdnem puha, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, megborsozzuk, és együtt pároljuk. Végül liszttel lehintjük, pirítjuk, vízzel felhígítjuk. Hozzáadjuk a tejfölt, és azzal felforraljuk. A húst szeletekre vágjuk, és a gombamártást ráöntjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás- sajtos csirkemell » Sonkás vagy gombás batyu » Mustáros-gombás szelet » Gombasaláta másképp
» Gombás szárnyas » Gombás bab » Gombás fasírtpogácsa » Gombás sárgaborsóleves
» Gombás-csirkés batyu » Gombás, zöldséges husi » Tepsis vaddisznóbélszin » Gombás sertésszelet
» Vadas bélszín » Gombás-sonkás sörkorcsolya » Gombás felfújt » Gombás vaddisznóragu


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.