Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nagy vöröshagyma
csirkecomb szükség szerint
20-30 dkg gomba
2 dl tejföl
1 evökanálnyi liszt
só,
bors
zsir v.olaj

Elkészítés:
z apróra vágott hagymát megpároljuk,hozzáadjuk a gombát,megpároljuk hozzáadjuk a húst,felengedjük vizzel,sózzuk,borsozzuk.
Amikor a hús megpuhult,behabarjuk.

Tanácsok:
Én ezt 6-8 alsó,vagy 6 felsö combból szoktam késziteni,és tésztával tálalom.De van amikor 30-40 dkg vékony csikokra vágott sertéshússal készitem mindegyikel nagyon finom.Apróra vágott petrezselymet tehet bele a végén,aki szereti.


A receptet beküldte: smudlaagi54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros gombás húsgombóc » Gombás sonkatekercs » Gombás halpaprikás » Csirkecomb gazdagon töltve
» Gombás csirkemellfilé » Sonkás-gombás karaj » Gombás-orsó » Csirkecomb ananászraguval
» Gombás kiflik » Pikánsan pácolt csirkecomb » Spenótos-gombás tészta » Tojásos-gombás krumpli
» Csirkés-gombás palacsinta » Sajtos gombás stangli » Borsos csirkecomb » Gombás szárnyas


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.