Tutireceptek.hu fejléc

Gombás párizsi recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg párizs
15 dkg gomba
3 tojás
5 dkg vaj
1 fej vöröshagyma
só,bors
1 csokor petrezselyem
liszt a panírozáshoz
10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A vöröshagymát apróra vágjuk,a vajban üvegesre pároljuk hozzá adjuk a tisztított apróra vágott gombát.kissé megpirítjuk.Sóval borssal fűszerezzük,majd hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet.A tűzről levéve belekeverjük a két tojást hagyjuk kicsit kihűlni
A párizsit fél centi vastag karikára vágjuk.Egy karikát megkenünk a gombapéppel egy másikat a tetejére teszünk.Lisztbe tojásba mártjuk,bő forró olajban kisütjük,reszelt sajttal megszórjuk

Tanácsok:
Körete lehet rizs,burgonya.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás knédli » Gombás-hagymás pulykamell » Gombás töltött kifli » Gombás-cukkinis omlett
» Gombás tarjaszeletek » Gombás sonkatekercs » Csirkés -Gombás batyu » Svéd gombasaláta II.
» Gombás töltött csirke » Gombás palacsinta » Padlizsán párizsi bundában » Gombásalagút
» Gombás vagdalt » Gombás cukkini lepény » Gombás-cukkinis fasírt » Sonkás-gombás karaj


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.