Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás párizsi recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg párizs
15 dkg gomba
3 tojás
5 dkg vaj
1 fej vöröshagyma
só,bors
1 csokor petrezselyem
liszt a panírozáshoz
10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A vöröshagymát apróra vágjuk,a vajban üvegesre pároljuk hozzá adjuk a tisztított apróra vágott gombát.kissé megpirítjuk.Sóval borssal fűszerezzük,majd hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet.A tűzről levéve belekeverjük a két tojást hagyjuk kicsit kihűlni
A párizsit fél centi vastag karikára vágjuk.Egy karikát megkenünk a gombapéppel egy másikat a tetejére teszünk.Lisztbe tojásba mártjuk,bő forró olajban kisütjük,reszelt sajttal megszórjuk

Tanácsok:
Körete lehet rizs,burgonya.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült hús gombás omlettel » Chilis gombás pecsenye » Sajtos gombás csirkemell » Csirkés-gombás kavarodás
» Csirkés-gombás lasagne » Szőlős-gombás saláta » Tejszínes gombás spagetti » Gombás libamáj puding
» Gombás szarvas-steak » Párizsi könnyű szelet » Gombász-tészta » Svéd gombasaláta
» Fokhagymás-gombás spagetti » Gombás Rizslepény » Gombás-húsos tortilla » Gombás sertésragu


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.