Tutireceptek.hu fejléc

Gombás póréleves krémsajttal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 szép szál póréhagyma (50 dkg)
20 dkg csiperkegomba
20 dkg burgonya
3 evőkanál étolaj

frissen őrölt bors
csipet tárkony
1 l zöldségleves
20 dkg natúr vagy zöldfűszeres krémsajt
tejföl a tálaláshoz

Elkészítés:
A pórét megtisztítjuk, félkarikákra vágjuk. A felforrósított olajon átpirítjuk, sóval, borssal, tárkonnyal ízesítjük, hozzáadjuk az apróra kockázott krumplit és a szeletelt gombát. Rövid ideig együtt pároljuk, majd felöntjük a levessel, és lefedve 15 percig főzzük.

Hozzáadjuk a krémsajtot, de azzal már nem forraljuk. Tejfölt kínálhatunk hozzá tálaláskor.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirkemájragu » Sörben főtt gombás csirke » Gombás búbos karaj » Gombás rakott csirke
» Gombás sárgaborsóleves » Gombás-paprikás rizstorta » Gombás curry zöld rizzsel » Gombas szelet egyszeruen
» Gombás Rizslepény » Rakott gombás omlett » Kifordított gombás hús » Gombás sonkaleves
» Krémsajttal töltött gomba » Gombás vegyessaláta » Sajtos-gombás rakott hús » Tejszínes gombaszósz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.