Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás rakott csikemell recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 egész mellfilé
1 kg.burgonya
1 üveges gomba
2 fej vöröshagyma
2 doboz tejföl
30dkg.bármilyen sajt/reszelhető/
olaj
ételízesítő
bors
liszt

Elkészítés:
Héjában megfőzzük a burgit.A husit vékonyra szeleteljük,sózzuk,borsozzuk lisztben megforgatjuk és kevés olajon mindkét oldalát átsütjük.A fennmaradó olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát,utána a gombát/lé nélkül/.Ha megpirult hozzáöntjük a tejfölt és félre tesszük.Meghámozzuk megfőtt burgit,karikára vágjuk és bármilyen sütésre alkalmas edénybe tesszük a felét.Erre kerül az elősütött husi,majd nyakon öntjük a gombás hagymás tejfölös keverékkel.Rátesszük a burgi másik felét.Tetejére reszelt sajtot szórunk.Addig sütjük,amíg a teteje megpirul,hiszen minden hozzávaló már sült,főtt.Kockára vágva tálaljuk.Nagyon finom!

Tanácsok:
Aki nem szereti a gombát,nélküle is elkészítheti,úgy is isteni!

Elkészítési idő: 75 perc

A receptet beküldte: ildi7


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú rakott káposzta » Húsos, gombás fasirt » Rókagombás omlett » Lerakott harcsa
» Gombás-rizs » Gombás csirkeszárny » Gombás alagút » Szalonnás rakott pogácsa
» Lazacos rakott burgonya » Rakott falatok tejföllel » Rakott husos tészta » Egyszerű rakott csirkemell
» Sonkás rakott rétes » Gombás zöldséges ragu » Sajtos gombás csirkemell » Rakott túrós galuska


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.