Tutireceptek.hu fejléc

Gombás rakott csikemell recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 egész mellfilé
1 kg.burgonya
1 üveges gomba
2 fej vöröshagyma
2 doboz tejföl
30dkg.bármilyen sajt/reszelhető/
olaj
ételízesítő
bors
liszt

Elkészítés:
Héjában megfőzzük a burgit.A husit vékonyra szeleteljük,sózzuk,borsozzuk lisztben megforgatjuk és kevés olajon mindkét oldalát átsütjük.A fennmaradó olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát,utána a gombát/lé nélkül/.Ha megpirult hozzáöntjük a tejfölt és félre tesszük.Meghámozzuk megfőtt burgit,karikára vágjuk és bármilyen sütésre alkalmas edénybe tesszük a felét.Erre kerül az elősütött husi,majd nyakon öntjük a gombás hagymás tejfölös keverékkel.Rátesszük a burgi másik felét.Tetejére reszelt sajtot szórunk.Addig sütjük,amíg a teteje megpirul,hiszen minden hozzávaló már sült,főtt.Kockára vágva tálaljuk.Nagyon finom!

Tanácsok:
Aki nem szereti a gombát,nélküle is elkészítheti,úgy is isteni!

Elkészítési idő: 75 perc

A receptet beküldte: ildi7


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkehúsos rakott tészta » Sonkás gombás penne » Tepsis gombás marhahús » Rakott palacsinta
» Pulykamell+gombás mártás » Rakott csülkös » Anna Rakott karfiolja » Gombás-sajtos krumplitál
» Gombás cukkini » Inyenc rakott tészta » Rakott hurka » Rakott karaj
» Juhtúrós rakott spenót » Birsalmával rakott tészta » Habos, rakott zsemle » Mandulás rakott pulyka


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.