Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás rakott palacsinta recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
3 tojsá+ 1 tojássárgája
8 dkg liszt
6 dl tej
40 dkg burgonya
30 dkg gomba pici olajban petrezselyemmel és foghagymával megpirítva
8 dkg ementáli sajt
vaj
só-bors

Elkészítés:
A krumplit megfőzzük és áttörjük. Miután kihűllt hozzáadjuk a tojásokat,5 dkg lisztet,1,5 dl tejet,sót és a borsot.
Ebből a tésztából palacsintákat sütünk.
Egy edényben vajat forrósitunk,ebbe a maradék lisztet,tejet,tojássárgáját,sót,borsot és a sajtot tesszük. Végül a gombár is hozzáadjuk.
Egy tűzálló tálba rétegezzük a palacsintákat és a gombás krémet. A tetejére palacsinta kerüljön.
30 percig 180 fokon sütjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: RLindi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsvéti palacsinta » Zöldbabos rakott krumpli » Töltött túrópalacsinta » Rakott húsos rizs
» Rakott savanyú káposzta » Brassói rakott káposzta » Kedvenc spenótos rakottas » Gombás máj
» Gombás kiflik » Gombás tepsis burgonya » Bakonyi palacsintametélt » Ananászos palacsintatorta
» Tina féle rakott krumpli » Rizses rakott zöldség » Gombás zakuszka » Szentgyörgyi palacsinta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.