Tutireceptek.hu fejléc

Gombás tejszínes csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
kb 8db csirkeszárny
1 tasak Gombakrémlevespor(a nagytasakos, a poharasból 2-3tasak)
2dl tejszín( ha lehet hab tejszínt mert akkor krémesebb)

Elkészítés:
a csirkeszárnakat berakosgatjuk a mély tepsibe, rászórjuk egyenletesen a Gombakrémlevesport ráöntjük a tejszínt bealufóliázzuk a tepsi tetejét és kb 45 percig sütjük.
Rizzsel érdemes tálalni

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Leponex

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájas tál » Krémsajtos csirkemell » Tojásos-gombás tekercs » Barnasörös csirkeragu
» Nyári csirkeleves babbal » Nyakkendős csirkecomb » Csirketorta » Almás csirkefasírt
» Tejszínes lúdláb torta » Gombás karfiol-tál » Dubarry csirke, másképp » Csirkemellből pörkölt
» Sajtkrémes csirkemell » Gombás-tejfölös hús » Borban párolt csirke » Tojásos-gombás krumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.