Tutireceptek.hu fejléc

Gombás zúzaragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg zúza

15 dkg gomba

1 fej vöröshagyma

zsír vagy olaj

1 kis pohár tejföl



pirospaprika

Elkészítés:
A megtisztított zúzát feldaraboljuk. A gombát megmossuk, felszeleteljük. A hagymát kockára vágva zsiradékon megfuttatjuk, megszórjuk a pirospaprikával, belekeverjük a zúzát. Sózzuk, és kevés vizet öntve alá majdnem puhára pároljuk. Mikor a zúza már majdnem puha, belekeverjük a szeletelt gombát, készre főzzük, majd belekeverjük a tejfölt, egyet még rottyantunk rajta. Galuskával tálaljuk.

Tanácsok:
Egyszerű,olcsó és finom


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás kocka 3 » Őszi almás-gombás rizottó » Rókagombás omlett » Sonkás-gombás tészta
» Lengyel gombasaláta » Gombás sonkás metélt » Gombás rakott csirkemell » Gombás-kolbászos tészta
» Gombás vagdalt » Gombás csirkemáj almával » Gombás zöldséges ragu » Gombás-rizs
» Csirkés -Gombás batyu » Gombás rakott csikemell » Gombás alagút » Gombás bejgli


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.