Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombavagdalt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg darát sertés vagy csirkehús
2 db zsemle
2 tojás
1/2 fej reszelt vöröshagyma
só, bors
egy kávéskanál mustár
egy kávéskanál pirospaprika
25 dkg gomba

Elkészítés:
A darált húst eldolgozzuk 2 db vízbe áztatott zsemlével, 2 tojással, a hagymával, sóval, borssal, mustárral, pirospaprikával és a 25 dkg tisztított, fiomra vágott és előzőleg már fonnyaszott gombával.
Egy őzgerincformát kivajazunk,vékonyan meghintjük zsemlemorzsával és megtöltjülk a húspéppel.
Előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük.

Elkészítési idő: 50 perc
Kalóriatartalom: 347 kcal
Szénhidráttartalom: 17.9 gramm
Zsírtartalom: 13.6 gramm

A receptet beküldte: Anetta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-tejfölös galuska » Lecsós máj chipsszel » Kocsonya borsodi módra » Gombás sonkatekercs
» Olasz tál » Zöldséges, rakott hús » Csirkés csusza » Rakott tök, vagy cukkini
» Sonkával töltött gombafejek » Sült bab tarjával » Hamis töltött káposzta. » Fázós fasírt
» Csirkecsorba szerb módra » Lecsó római tálban » Mexikói sólet » Paprikás - cukkinis penne


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.