Tutireceptek.hu fejléc

Gombavagdalt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg darát sertés vagy csirkehús
2 db zsemle
2 tojás
1/2 fej reszelt vöröshagyma
só, bors
egy kávéskanál mustár
egy kávéskanál pirospaprika
25 dkg gomba

Elkészítés:
A darált húst eldolgozzuk 2 db vízbe áztatott zsemlével, 2 tojással, a hagymával, sóval, borssal, mustárral, pirospaprikával és a 25 dkg tisztított, fiomra vágott és előzőleg már fonnyaszott gombával.
Egy őzgerincformát kivajazunk,vékonyan meghintjük zsemlemorzsával és megtöltjülk a húspéppel.
Előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük.

Elkészítési idő: 50 perc
Kalóriatartalom: 347 kcal
Szénhidráttartalom: 17.9 gramm
Zsírtartalom: 13.6 gramm

A receptet beküldte: Anetta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell tésztában » Hawannai csirkemell » Könnyű virslis zöldségragu » Sonkás karfiol csőben sütve
» Vadas marhatokány » Vargányás lecsó bográcsban » Zöldséges zuzaragu » Tojással töltött fasírt
» Sült kolbász burgonya ágyon » Tejszínes rakott karfiol » Padlizsános lencsés egytál » Tepsis borda szerecsendióval
» Rakott zöldbab 2. » Gombás rakott kifli » Babos rakottkarfiol » Pulykamellrolád


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.